Werkwijze

Offerte evenementenorganisatie

Voordat je de organisatie van je evenement uit handen geeft, wil je vast duidelijkheid over mijn werkwijze en de kosten.
Daarom gaan we eerst samen in gesprek.

Ik inventariseer de wensen en behoeften. Samen bepalen wij het doel, de doelgroep, de boodschap en de sfeer van het evenement. Op basis hiervan ontvang je een offerte met een projectomschrijving. Daarna werken we in overleg toe naar de definitieve invulling. Hierbij hoort een begroting en planning van het evenement. Afspraken worden vastgelegd en aan de hand van de planning wordt het evenement opgestart. Daarna maken we een definitief tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek.

Alles passend bij de ‘creatieve kapstok’ die voor dit event is bedacht.


Helder organisatietraject

Mrs. Events werkt met korte en heldere communicatielijnen. Dat praat wel zo makkelijk. Een verrassend en goed evenement vraagt om een goede samenwerking en een helder organisatietraject. Ik neem het voortouw in de organisatie en houd je natuurlijk goed op de hoogte van de voortgang. We spreken elkaar regelmatig persoonlijk. En ook tussendoor app of mail ik je bij bijzonderheden.
Tijdens het evenement verzorg ik de volledige coördinatie en begeleiding, zodat jij je handen vrij houdt.


Organisatie uit handen geven

De kosten voor het organiseren van een evenement hangen nauw samen met de wensen, het aantal personen, de locatie, catering en de doelstellingen.

Het uit handen geven van de organisatie, hoeft niet te betekenen dat het evenement heel duur zal worden. Sterker nog, je bent per saldo waarschijnlijk zelfs goedkoper uit. In de tijd dat ik bezig ben met jouw evenement, kun jij je focussen op je eigen werk.

Voor de kosten van de inzet van Mrs. Events wordt bij grote projecten een percentage van het totale budget gerekend. In andere gevallen wordt gewerkt met een uurtarief.


Contact

Enthousiast of heb je vragen? Neem contact op met Mrs. Events.

Bekijk de Algemene Voorwaarden Mrs. Events Evenementenorganisatie