Wat zeggen anderen over Mrs. Events?

Afgelopen schooljaar hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van de diensten van Natasja. Als eventmanager heeft zij samen met de Ouderraad van de school ons eindfeest georganiseerd. Deze manier van werken was nieuw in onze organisatie en voor zover wij weten ook nieuw in het basisonderwijs. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig eindfeest waar iedereen van heeft kunnen genieten. In de voorbereidingen heeft Natasja o.a. gezorgd voor een prettige communicatie, goede regie-voering en uitvoering van de plannen. Natasja nam veel werk van leerkrachten uit handen zodat zij zich konden focussen op de leerlingen. Deze eerste samenwerking smaakt naar meer en nieuwe mogelijkheden!

Basisschool p.c.b.s. De Regenboog Bert Nijmeijer, Directeur p.c.b.s. De Regenboog

De Penitiaire Inrichting in Ter Apel vierde haar 20 jarige bestaan. Dus alle reden tot een feestje in de vorm van een Jubileumdag voor medewerkers. In opdracht van de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft Mrs. Events vorm en inhoud gegeven aan deze Jubileumdag.  Wij waren zeer tevreden met het passende en uitgebreide voorstel dat Mrs. Events deed. Natasja heeft een goed netwerk om tot een mooi aanbod te komen. Natasja laat zien kundig en zeer betrokken te zijn. We hebben een prachtige dag gehad! Nogmaals dank daarvoor!

Ministerie van Justitie en Veiligheid Dienst Justitiële Inrichtingen, Penitiaire Inrichting Ter Apel

Recent heeft Natasja Sieders met haar bedrijf Mrs. Events voor Glasvezel De Wolden een open dag georganiseerd waarbij meteen ook het nieuwe kantoor feestelijk geopend werd. Dit hele evenement heeft zij van A tot Z voor haar rekening genomen. De manier waarop Mrs. Events haar klanten volledig ontzorgt, is ons bijzonder goed bevallen. Het eindresultaat was een bruisend evenement dat liep als een geoliede machine en waarbij wij zelf onze volledige aandacht konden schenken aan onze gasten en bezoekers.

Marja Jonkers Communicatieadviseur, Glasvezel De Wolden

Wij mochten ons 25 jarig jubileum vieren. Mrs. Events heeft een voorstel gedaan voor een feestelijke dag met onze medewerkers. Natasja heeft het idee aangedragen om een Kevertocht te gaan rijden en aansluitend te barbecueën bij de Schildhoeve.  Het was een fantastische middag en avond. Iedereen heeft genoten en er is veel gelachen. Het weer werkte perfect mee en het team  voelde feilloos aan wat op welk moment gewenst was! Helemaal top.

Poeliersbedrijf Zuidwolde Eigenaar Poeliersbedrijf