Over

Even voorstellen…

Ik ben Natasja Sieders, Mrs. Events. Mijn bijnaam is in de loop der jaren mijn handelsmerk geworden.

Na mijn opleiding Vrijetijdskunde en Management (Leisure Management) heb ik al bijna 20 jaar ervaring opgedaan in de evenementenbranche als project- en eventmanager bij het commerciële organisatiebureau, het theater maar ook binnen het onderwijs. Ik heb vele kleine en grote, eenvoudige en complexe evenementen op mijn naam staan.


Samen van niets iets creëren

Festivals, bedrijfsfeesten, dancefeesten, recepties, open dagen, beurzen, informatiemarkten, congressen, symposia, openingen en vele andere evenementen, ik heb het allemaal met veel plezier gedaan. Samen van niets iets creëren, is waar ik blij van word. Ik ben enthousiast met passie voor mijn vak. Wanneer alles samenkomt en alle puzzelstukjes op z’n plek vallen en je uiteindelijk kunt genieten van een fantastisch evenement, de klant en de bezoekers blij zijn, dan geniet ik enorm!


Betrouwbare en professionele partner

Ik ben een betrouwbare partner in de evenementenbranche. Ik neem de tijd voor mijn klanten, denk mee en zoek verrassende invalshoeken. Mijn ervaring en netwerk zet ik hier graag bij in. Voor zaken als technische ondersteuning, entertainment en catering werk ik samen met professionele partners.


Zorgeloos genieten

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk.
Mijn doel is klanten en gasten zorgeloos te laten genieten van een succesvol evenement en daarmee prachtige herinneringen te creëren. Mrs. Events neemt de organisatie van evenementen graag uit handen, zodat jij je op andere zaken kunt concentreren .

Meer weten? Bekijk mijn CV op LinkedIn.